Esztétika Szépségszalon

Műköröm

Tóth Mónika vagyok, kézápoló és műkörömépítő, amely a hobbim és egyben a munkám is. A szakmámban mindig a maximumra törekszem, célom vendégeim elégedettsége. Szaktudásomat továbbképzéseken tartom naprakészen. Folyamatosan járok előadásokra, részt veszek a szakmát érintő kiállításokon, bemutatókon, ahol az aktuális díszítések, trendek, technikák, anyagok vannak terítéken. Zselés és porcelános technikával egyaránt dolgozom. Kizárólag a legjobb minőségű antiallergén alapanyagú termékeket használom (Naba és CND).

Tekintse meg árlistámat

Áraimról itt és most is tájékozódhat a gombra kattintva.

Műköröm - szolgáltatások

Gél lakk: Tapasztalatból tudjuk, hogy körmeink hagyományos lakkozása sajnos nem tart túl sokáig. Ki nem bosszankodott már azon, hogy kilakkozott körmei pár nap után megsérültek, nem voltak már szépek és hibátlanok! Itt a megoldás: a Gel-Lac! Komoly kutató és fejlesztő munka eredményeképpen megszületett a színes hibrid anyag a Gel-Lac amely a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével! Használható saját körömre lakk helyett körömerősítő bevonatként. A Gel-Lac 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás mint a hagyományos lakkoknál.

Shell lakk: Rugalmas, körömbarát hibrid lakk amely hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik. Mint a kristály úgy csillog akár két hét után is a körmökön. Könnyen leoldható akár 5 perc alatt, mindenféle reszelés és mattítás nélkül.

Manikűr: Minden kapcsolat első lépese egy kézfogás. Minden sikeres kapcsolat alapja az első benyomás. Ahhoz, hogy ez pozitív legyen, elengedhetetlen egy ápolt kéz. Ha rajtam múlik az Ön sikere ezen nem fog múlni. "Egy ápolt kéz, egy sikeres kapcsolat!"

Műköröm: A műköröm mára már teljesen beépült a szalonok kínálatába. Lehet zselé vagy porcelán alapú. A "mű" elnevezés nem az anyagra vonatkozik hanem a művészet szóhoz köthető, hiszen egy igazán szépen elkészített műköröm olyan mint egy művészi alkotás!

Lehet sérült, túl rövidre vágott vagy akár lerágott körme, az általam készített egyedi stílusú műkörmök maradéktalanul ellátják feladatukat: az Ön körmeinek védelmét és egyedi megjelenését. Egy esztétikus, szép műköröm mindig magabiztosságot ad viselőjének!


Műköröm - árlista

Épített zselé S, M, L 6300 Ft, 6700Ft, 7200 Ft
Töltés S, M, L 5900 Ft, 6300 Ft, 6900 Ft
Gél lakk 4200 Ft
Shell lakk (CND) 6000 Ft
Saját köröm megerősítése 5500 Ft
Gépi manikűr + polír 3500 Ft
Átmenet reszelés, frissítés 2500 Ft
Lereszelés + vitaminos megerősítés 3500 Ft
Gél-lakk eltávolítás 3500 Ft
Díszítés: Strassz, szegecs, swarovski 50 Ft, 50 Ft, 70 Ft
Díszítés normál (csillám, törtkagyló, jégfólia, nyomda) 150 Ft
Díszítés extra (kagyló lap, akril festés, füstfólia) 250 Ft