Esztétika Szépségszalon

Kozmetika

Víghné Kondora Zsuzsa vagyok, kozmetikus mester, anti-aging terapeuta, a győri Esztétika Szépségstúdió vezetője 2004 óta. A szépségápolás, a "KOZMETIKA" nem csupán a munkám hanem a szenvedélyem is. Szakmai hitelességem megőrzéséhez elengedhetetlenül fontos, hogy a szépségápolással kapcsolatos tudásomat, ismeretanyagomat naprakészen tartsam, mivel a szépségipar egy olyan innovatív, dinamikusan fejlődő terület, mely folyamatos megújulást kíván a benne dolgozó szakemberektől. Kizárólag prémium kategóriás francia kozmetikumokkal (MATIS) és a legújabb fejlesztésű elektro-kozmetikai gépekkel (Age-Attraction Meso I Laser, Sorisa Skinlight) dolgozom, melyek a maximális hatékonyság mellett képesek a legmagasabb igényeket is kielégíteni! Szeretettel várom kedves vendégeimet kozmetikámba, ahol elegáns de mégis bensőséges környezetben, színvonalas szolgáltatásokkal, maximális odafigyelés mellett szépülhetnek, kikapcsolódhatnak!

Tekintse meg árlistámat

Áraimról itt és most is tájékozódhat a gombra kattintva.

Kozmetika - szolgáltatások

Sokat gondolkodtam azon, hogy milyen részletességgel írjak a kozmetikámban elérhető kezelésekről, szolgáltatásokról. Arra az elhatározásra jutottam, hogy a "kevesebb néha több" elv alapján az alábbiakban csak a legfontosabb információk közlésére szorítkozom. Személyes találkozásunk alkalmával természetesen ismertetem a különböző kezelések részletes folyamatát és azok hatóanyagait is.

A MATIS termékcsalád egy páratlan minőségű francia kozmetikum. Ezek a tégelyek nem csak a gondosan összeállított hatóanyagokat tartalmazzák, hanem magát a művészetet, egy izgalmas felfedezést melyben az illatok, a textúrák, az érzékek kalauzolnak minket. Legyen az tradícionális készítmény, vagy napjaink high-tech terméke, a MATIS a szépséget, a harmóniát, a biztonságot nyújtja. A MATIS hatóanyagos kezeléseim átfogó, teljes körű professzionális megoldást kínálnak a létező összes bőrtípusra.

LÉZERES MEZOTERÁPIA - MESO I LASER. Magyarországon jelenleg ez a legmodernebb és egyben a legeredményesebb orvos-kozmetikai készülék, amely kombinálja a soft lézeres biostimulációt a tű nélküli orvosi elektroporációval. Sikerének kulcsa abban rejlik, hogy két önmagában is eredményes kezelés típust, a mezoterápiát, és a lézeres bőrfiatalítást egyesíti egyetlen eszközben.  A lézeres mezoterápiával rendkívül hatékony és gyors eredmény érhető el, a bőr hidratált lesz, feszessé válik, a minősége, a struktúrája jelentősen javul, az öregedési folyamatok lassulnak, tartós kúra esetén pedig jelentősen csökkennek a szem és száj környéki ráncok. A kezelések fájdalommentesek, semmilyen mellékhatás nincs, mivel tű nélküli az eljárás így nincs vérzés és nincs gyógyulási idő. A kezeléseket kivételesen magas hatóanyag tartalmú német kozmetikumokkal végzem (AGE ATTRACTION), melyeket kifejezetten ehhez a géphez fejlesztettek ki.

A SORISA SKINLIGHT egy olyan új innovatív multifunkciós elektrokozmetikai munkaállomás amely több, ma már nélkülözhetetlen kozmetikai eljárást egyesít magában (vákuum masszázs, mikrodermabrázió, elektroporáció, fotoporáció, fény és krioterápia) azért, hogy látványosan növelje a bőr öregedés-gátló kezeléseinek hatékonyságát. Ez a sokoldalú referencia berendezés átfogó megoldásokat kínál a fő esztétikai problémák kezeléséhez, legyen szó akár ráncokról vagy laza megereszkedett arcbőrről, pigmentációs és hidratáltsági elváltozásokról és minden olyan problémáról amely az elégtelen bőrtápláltságból fakad.

Kozmetikámban kiemelt helyen kezelem a különböző hámlasztó technológiák alkalmazását. Legyen szó akár gyümölcssavas vagy hidro illetve mikrodermabráziós hámlasztásról, ragyogó eredmények érhetőek el vele a bőr megújításánál. A kezelések serkentik a bőrben zajló életfolyamatokat és a sejtmegújulást. Az új bőr természetessé, simává, egészségessé válik. A hámlasztást kizárólag kúraszerűen ajánlom, késő őszi, valamint téli és kora tavaszi időpontokban.

Végül de nem utolsó sorban felsorolom azokat a klasszikus elektrokozmetikai eszközöket, gépeket melyek megléte és mindennapos használata alapvető egy mai modern kozmetikában, így természetesen nálam is: ultrahang, vio, galván, vákuum, hidroabrázió, gyémántfejes mikrodermabrázió, vapozon, frimátor, hideg-meleg arcvasaló.


Kozmetika - árlista

AGE ATTRACTION - MESO I LASER orvos-kozmetikai lézeres mezoterápiás kezelések
Anti-Aging lézeres elektroporációs arckezelés 14 000 Ft
Anti-Aging lézeres elektroporációs arc+nyak kezelés 16 000 Ft
Anti-Aging lézeres elektroporációs arc+nyak+dekoltázs kezelés 20 000 Ft

 

SORISA SKINLIGHT komplex anti-aging elektrokozmetikai kezelések
Skinlight tavasz-nyár (mezo.+vákuum+fényterápia+krioterápia+tápl. maszk) 13 000 Ft
Skinlight ősz-tél (mikroderm.+vákuum+fotoporáció+fényterápia+tápl. maszk) 13 000 Ft

 

MATIS hatóanyagos nagykezelés programok
Aktív kaviár gyöngy prémium kezelés 16 000 Ft
Felmelegedő "LIFTING" kezelés 10 900 Ft
Fiatalító intenzív nyomatmaszkos kezelés 10 900 Ft
Rövidített kaviár program 9 000 Ft
Hialuronic Performance kezelés 8 000 Ft
Nutri Expert kezelés tápláló tőzegáfonya maszkkal 8 000 Ft
Intenzív simító peeling kezelés, RIDOKI masszázs 8 000 Ft
Delicate érzékeny kezelés  8 000 Ft
 Goji Tonic kezelés 7 500 Ft
 Szemnyomatmaszkos kezelés 7 500 Ft
 Vitality by M energizáló kezelés 7 500 Ft

 

Microdermabráziós (MD) kezelések
MD arckezelés 4 000 Ft
MD arc+nyak kezelés 4 500 Ft
MD arc+nyak+dekoltázs kezelés 6 000 Ft
Bőrmegújító kiskezelés (tisztítás+MD+ultrahang+befejező krém) 5 900 Ft
Bőrmegújító nagykezelés (tisztítás+MD+ultrahang+masszázs+befejező krém) 6 900 Ft
Extra bőrmegújító nagykez. (tisztítás+MD+UH+maszk+masszázs+bef. krém) 7 500 Ft

 

Egyéb kozmetikai kezelések
Glycopure hámlasztó kezelés sorozat (min. 4 alkalom) 5 500 Ft / alkalom
"Hatékonyan és gyorsan" - expressz kiskezelés 5 500 Ft - 7 000 Ft
Tini kezelés (18 éves korig) 5 000 Ft
Hidroabrázió (nagykezelés nélkül) 2 000 Ft
Pakolások, maszkok önállóan (nagykezelés nélkül)  1 500 Ft - 2 500 Ft
Hátkezelés  4 000 Ft
Masszázs - arc   2 500 Ft
                   - arc+nyak+dekoltázs  3 500 Ft
Smink - nappali   2 500 Ft
            - alkalmi  3 500 Ft
            - menyasszonyi   5 000 Ft
Szempillafestés   800 Ft
Szemöldökfestés   800 Ft
Szemöldökszedés   600 Ft
Műszempilla   200 Ft / tincs
3D műszempilla   12 000 Ft
Paraffinos kézápolás   2 000 Ft

 

Steril gyanták
Láb térdig 1 600 Ft
Láb végig 2 800 Ft
Kar könyékig 900 Ft
Kar végig 1 200 Ft
Fazon 1 200 Ft
Intim 2 200 Ft
Hónalj 1 000 Ft
Férfi mellkas 2 000 Ft
Férfi hát 2 000 Ft