Esztétika Szépségszalon

Kozmetika

Víghné Kondora Zsuzsa vagyok, kozmetikus mester, anti-aging terapeuta, a győri Esztétika Szépségstúdió vezetője 2004 óta. A szépségápolás, a "KOZMETIKA" nem csupán a munkám hanem a szenvedélyem is. Szakmai hitelességem megőrzéséhez elengedhetetlenül fontos, hogy a szépségápolással kapcsolatos tudásomat, ismeretanyagomat naprakészen tartsam, mivel a szépségipar egy olyan innovatív, dinamikusan fejlődő terület, mely folyamatos megújulást kíván a benne dolgozó szakemberektől. Kizárólag prémium kategóriás francia kozmetikumokkal (MATIS) és a legújabb fejlesztésű elektro-kozmetikai gépekkel (Age-Attraction Meso I Laser, Sorisa Skinlight) dolgozom, melyek a maximális hatékonyság mellett képesek a legmagasabb igényeket is kielégíteni! Szeretettel várom kedves vendégeimet kozmetikámba, ahol elegáns de mégis bensőséges környezetben, színvonalas szolgáltatásokkal, maximális odafigyelés mellett szépülhetnek, kikapcsolódhatnak!

Tekintse meg árlistámat

Áraimról itt és most is tájékozódhat a gombra kattintva.

Kozmetika - szolgáltatások

Sokat gondolkodtam azon, hogy milyen részletességgel írjak a kozmetikámban elérhető kezelésekről, szolgáltatásokról. Arra az elhatározásra jutottam, hogy a "kevesebb néha több" elv alapján az alábbiakban csak a legfontosabb információk közlésére szorítkozom. Személyes találkozásunk alkalmával természetesen ismertetem a különböző kezelések részletes folyamatát és azok hatóanyagait is.

A MATIS termékcsalád egy páratlan minőségű francia kozmetikum. Ezek a tégelyek nem csak a gondosan összeállított hatóanyagokat tartalmazzák, hanem magát a művészetet, egy izgalmas felfedezést melyben az illatok, a textúrák, az érzékek kalauzolnak minket. Legyen az tradícionális készítmény, vagy napjaink high-tech terméke, a MATIS a szépséget, a harmóniát, a biztonságot nyújtja. A MATIS hatóanyagos kezeléseim átfogó, teljes körű professzionális megoldást kínálnak a létező összes bőrtípusra.

LÉZERES MEZOTERÁPIA - MESO I LASER. Magyarországon jelenleg ez a legmodernebb és egyben a legeredményesebb orvos-kozmetikai készülék, amely kombinálja a soft lézeres biostimulációt a tű nélküli orvosi elektroporációval. Sikerének kulcsa abban rejlik, hogy két önmagában is eredményes kezelés típust, a mezoterápiát, és a lézeres bőrfiatalítást egyesíti egyetlen eszközben.  A lézeres mezoterápiával rendkívül hatékony és gyors eredmény érhető el, a bőr hidratált lesz, feszessé válik, a minősége, a struktúrája jelentősen javul, az öregedési folyamatok lassulnak, tartós kúra esetén pedig jelentősen csökkennek a szem és száj környéki ráncok. A kezelések fájdalommentesek, semmilyen mellékhatás nincs, mivel tű nélküli az eljárás így nincs vérzés és nincs gyógyulási idő. A kezeléseket kivételesen magas hatóanyag tartalmú német kozmetikumokkal végzem (AGE ATTRACTION), melyeket kifejezetten ehhez a géphez fejlesztettek ki.

A SORISA SKINLIGHT egy olyan új innovatív multifunkciós elektrokozmetikai munkaállomás amely több, ma már nélkülözhetetlen kozmetikai eljárást egyesít magában (vákuum masszázs, mikrodermabrázió, elektroporáció, fotoporáció, fény és krioterápia) azért, hogy látványosan növelje a bőr öregedés-gátló kezeléseinek hatékonyságát. Ez a sokoldalú referencia berendezés átfogó megoldásokat kínál a fő esztétikai problémák kezeléséhez, legyen szó akár ráncokról vagy laza megereszkedett arcbőrről, pigmentációs és hidratáltsági elváltozásokról és minden olyan problémáról amely az elégtelen bőrtápláltságból fakad.

Kozmetikámban kiemelt helyen kezelem a különböző hámlasztó technológiák alkalmazását. Legyen szó akár gyümölcssavas vagy hidro illetve mikrodermabráziós hámlasztásról, ragyogó eredmények érhetőek el vele a bőr megújításánál. A kezelések serkentik a bőrben zajló életfolyamatokat és a sejtmegújulást. Az új bőr természetessé, simává, egészségessé válik. A hámlasztást kizárólag kúraszerűen ajánlom, késő őszi, valamint téli és kora tavaszi időpontokban.

Végül de nem utolsó sorban felsorolom azokat a klasszikus elektrokozmetikai eszközöket, gépeket melyek megléte és mindennapos használata alapvető egy mai modern kozmetikában, így természetesen nálam is: ultrahang, vio, galván, vákuum, hidroabrázió, gyémántfejes mikrodermabrázió, vapozon, frimátor, hideg-meleg arcvasaló.


Kozmetikai kezelések árlistája - 2022

AGE ATTRACTION - MESO I LASER orvos-kozmetikai lézeres mezoterápiás kezelések
Anti-Aging lézeres elektroporációs arckezelés 18 000 Ft
Anti-Aging lézeres elektroporációs arc+nyak kezelés 20 000 Ft
Anti-Aging lézeres elektroporációs arc+nyak+dekoltázs kezelés 23 000 Ft
Anti-Aging Meso I Laser bérlet (4 alkalom) 64 000 Ft

 

SORISA SKINLIGHT komplex anti-aging elektrokozmetikai kezelések
Sorisa Skinlight (mikroderm.+vákuum+mezoter.+fotoporáció+krio) 18 000 Ft

 

MATIS hatóanyagos programok
Signature Cell-Expert Solution kezelés (90 perc) 25 000 Ft
Aktív kaviár gyöngy prémium kezelés (90 perc) 25 000 Ft
Anti-Ageing Solution - Corrective Peel Solution (75 perc) 20 000 Ft
Anti-Ageing Solution - Corrective Plump Solution (75 perc) 20 000 Ft
Anti-Ageing Solution - Densite Solution (75 perc) 20 000 Ft
Beauty Solution - Fondamentale Solution (60 perc) 18 000 Ft
Beauty Solution - Delicate Solution (60 perc) 18 000 Ft
Beauty Solution - Pureté Solution (60 perc) 18 000 Ft
Flash Solution (30 perces gyorskezelés) 10 000 Ft

 

Egyéb kozmetikai kezelések
Microdermabrázió 6 500 Ft
Microdermabrázió (5+1 bérlet) 32 000 Ft
Glycopure AHA savas hámlasztó kezelés 8 000 Ft
Glycopure AHA savas hámlasztó kezelés (5+1 bérlet) 40 000 Ft
Tini kezelés (18 éves korig) 7 500 Ft
Hidroabrázió (kezelés nélkül)  4 500 Ft
Masszázs - arc   3 500 Ft
                   - arc+nyak+dekoltázs  4 500 Ft
Smink - nappali   4 000 Ft
            - alkalmi  6 000 Ft
            - menyasszonyi   8 000 Ft
Szempillafestés   1 200 Ft
Szemöldökfestés   1 200 Ft
Szemöldökszedés   1000 Ft
Paraffinos kézápolás   2 500 Ft

 

Steril gyanták
Láb térdig 2 500 Ft
Láb térdig + comb hátul 3 500 Ft
Láb végig 5 000 Ft
Kar végig 2 500 Ft
Fazon 2 500 Ft
Intim 4 500 Ft
Hónalj 1 500 Ft
Bajusz  800 Ft
Áll 1 200 Ft
Férfi hát 3 500 Ft